header small
frank img
frank

Frank Westenberg

Advocaat


Mr. drs. Frank Westenberg werd in 1986 beëdigd als advocaat. Hij combineert zijn ervaring met een onverminderd enthousiasme voor “het vak”. Naast problemen op het gebied van inkomen en werk, gezinsleven en meer algemene rechtsgebieden richt hij zich met name op kwesties als (bedrijfs)ongevallen, (medische) aansprakelijkheid en letselschade.

Een bijzondere plek neemt het gezondheidsrecht in – met name in de geestelijke gezondheidszorg - en problematiek op het gebied van zorgverlening in de ruimste zin van het woord. Hij werkt voor particulieren, zorgverleners en (zorg)instellingen.

Na zoveel jaren gaan de activiteiten verder dan rechtsbijstand. Frank Westenberg doceert patiëntenrecht aan een doelgroep van advocaten en werkenden in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is in het kader van kwaliteitsbewaking in de letselschadepraktijk werkzaam als auditor.

silvia img
silvia

Silvia Tromp

Advocaat

 

Mr. Silvia Tromp studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Haar talenten bleven niet onopgemerkt. Tijdens haar studie was zij al als juridisch medewerkster werkzaam bij het kantoor. In 2015 voltooide zij haar studie met privaatrecht als afstudeerrichting. Op 24 februari 2016 werd zij beëdigd als advocaat. U zult Silvia leren kennen als een zeer betrokken advocaat, die uitdagingen graag en vol energie aangaat. Zij zegt helder waar het op staat. Zij is creatief bij het vinden van een oplossing. Zij richt zich naast de algemene rechtsgebieden als consumentenrecht en verbintenissenrecht op het personen en familierecht.

colette img
colette

Colette Stam

Secretaresse

In de hectiek van een advocatenkantoor is Colette Stam de rots in de branding. Zij verzorgt met Nelleke Ubels de secretariële ondersteuning. Voor cliënten is zij met Nelleke Ubels het eerste aanspreekpunt.