header small

Over het kantoor

teamDe advocaten en medewerkers van ons kantoor houden niet van moeilijk of gewichtig doen. Het probleem duidelijk stellen en vervolgens snel en simpel proberen op te lossen, daar gaat het om!

Een vlammend pleidooi is aan ons wel toevertrouwd, maar uiteindelijk gaat het niet om de mooie woorden. Onze cliënt wil een reële voorstelling van zaken krijgen. Wat zijn de kansen? Hoe pakken we het aan? Wat gaat het kosten? Wanneer weten wij, waar we aan toe zijn? Dat is wat voor de cliënt telt.

Die aanpak wordt gewaardeerd door onze cliënten. Wij behartigen de belangen van particulieren, instellingen en bedrijven. Wij hanteren acceptabele tarieven. Ook mensen met een smalle beurs kunnen op onze inzet rekenen. Volgens onze principes is er alleen recht, als niemand daarvan wordt uitgesloten.

Deskundigheid die ertoe doet

Ons kantoor heeft een kwalitatief breed pakket aan dienstverlening. Zaken op het gebied van het consumentenrecht, verbintenissenrecht en onrechtmatige daad (schade) pakken wij graag en gedegen aan, maar de advocaten van ons kantoor richten zich vooral op de maatschappelijk meest belangrijke thema's: